How دیجیتال مارکتینگ can Save You Time, Stress, and Money.

بازاریابی سنتی: مدل ارتباطی در این‌جا بیشتر یک‌طرفه است. مخاطب اگر نظری دارد، راهی برای بیان آن ندارد!

دیجیتال مارکتینگ کمک می‌کند که کسب‌وکارها در این کانال‌ها فعال شوند. در نتیجه مخاطبان آن‌ها را می‌بینند، سوال‌های خود را از آن‌ها می‌پرسند و با محصولات و خدماتشان آشنا می‌شوند.

گاهی اوقات این معیار به عنوان «ترافیک» نیز تعریف می‌شود، چراکه تعداد افرادی که وارد وب‌سایت می‌شوند را مشخص می‌کند.

برای مثال بسیاری از برندهای کوچک و بزرگ با همکاری اینفلوئنسرهای اینستاگرام (افراد تاثیرگذار اینستاگرام) محصولاتشان را در ذهن مردم جا می‌اندازد و آن‌ها را به خرید تشویق می‌کنند.

از انواع مختلف محتوا برای بازاریابی دیجیتال می‌توان موارد فهرست زیر را نام برد:

بازاریابی برونگرا و درونگرا: دو رویکرد کلی بازاریابی دیجیتال

اما هنگام ارزیابی نتیجه فعالیت‌های دیجیتال مارکتینگ، بسیاری از دیجیتال مارکترها دقیقاً نمی‌دانند که کدام معیارها اهمیت بیشتری دارند.

هر زمانی که یک کاربر جدید به وب‌سایت شما می‌رسد، گوگل آنالیتیکس یک نشست جدید را ثبت می‌کند و کاربر را با دقت دنبال می‌کند تا ببینید که چند نفر به وب‌سایت شما جذب خدمات دیجیتال مارکتینگ شده‌اند.

تفاوت نوشتن در وبلاگ و راه‌اندازی کمپین بازاریابی محتوا این است که در بازاریابی محتوا اهداف خاصی برای نوع محتوای منتشرشده و زمان انتشار آن‌ها، مخاطبان هدف و تحت نظر گرفتن و ارزیابی کمپین در نظر گرفته می‌شود اما معمولاً این جزئیات برای نوشتن مطالب وبلاگ‌ها در نظر گرفته نمی‌شود.

حتی اگر به روشنی و دقیق ندانید که چه افرادی مخاطب هدف کسب‌وکار شما محسوب می‌شوند، با استفاده از دیجیتال مارکتینگ و داده‌های کسب‌شده از طریق کمپین‌های مختلف می‌توانید متوجه شوید که چه افراد و مخاطبانی به کسب‌وکار شما علاقه‌مند یا نیازمندند و کمپین‌های آینده خود را بر اساس این مخاطبانِ هدف، بهینه‌سازی کنید.

خب این تصور کاملاً اشتباه است. پیامک یک ابزار ارتباطی فوق‌العاده است. ابزاری ساده و پر سرعت که اجازه می‌دهد یک پل ارتباطی قوی میان شما و مشتریان شکل بگیرد. بازاریابی پیامکی یکی از شیوه‌های زودبازده و کم‌هزینه در بازاریابی دیجیتال است و تاثیر بسیار آن در برندینگ و افزایش فروش غیر قابل انکار است؛ منتها به شرط آنکه با اصول آن آشنا باشید و روش صحیح استفاده از آن را بدانید.

این قیف به پنج مرحله تقسیم می‌شود: آگاهی، علاقه، بررسی، اقدام، و حمایت. هدف هر کدام از این مراحل این است که مشتری را یک قدم به خرید نزدیک‌تر کند. بیایید با هم این مراحل را بررسی کنیم:

دیجیتال مارکتینگ با هوش مصنوعی – معرفی ابزارها و تکنیک ها

در ادامه درباره بعضی از این مشاغل و مهارت‌های مورد نیاز در آن‌ها می‌خوانید.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *